★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
LIITY JÄSENEKSI - SAA 500 PISTETTÄ
Fileerausveitsen voi tunnistaa ohuesta joustavasta terästä joka sopii erityisesti nahan ja luiden erottamiseen lihasta. Niitä käytetään usein tarkkaan lihan, esimerkiksi kalan ja herkän lihan, leikkaamiseen. Hyvä fileerausveitsi takaa tarkan ja siistin lopputuloksen.
Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja ammattimaisia fileerausveitsiä.
Valikoimaamme kuuluu monia fileerausveitsiä tunnetuilta merkeiltä. Esimerkiksi merkin Fiskars fileerausveitsi on hyvä ja laadukas valinta kuten myös merkin Victorinox fileerausveitsi. Meiltä löydät fileerausveitsia myös tunnetuilta merkeiltä kuten
Oikeanlaisella huolenpidolla fileerausveitsi pysyy hyvänä pitkään. On siis erittäin tärkeää, että pidät veitsestä oikeaoppisesti huolta ja kannattaakin tarkistaa valmistajan ohjeet puhdistamiseen ja säilytykseen.
Kalalle tarkoitettu fileerausveitsi on pituudeltaan usein 15 cm – 24 cm. Se, minkä kokoinen veitsi on paras, riippuu siitä, mitä kalaa leikkaat. Kannattaakin siis valita fileerausveitsi sen kalan mukaan, jota syöt ja leikkaat useimmin.
Kaikki fileerausveitset eivät kestä pesua pesukoneessa, ja jotkin veitset kannattaa pestä mieluummin käsin. Tällainen fileerausveitsi on esimerkiksi veitsi, jonka kädensija on valmistettu puusta.
Fileeveitsi kannattaa kuivata heti puhdistamisen jälkeen, jotta se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.
Jotta fileerausveitsen terä pysyy terävänä ja hyvässä kunnossa, on suositeltavaa, että veitsi säilytetään veitsitukissa. Veitsien säilytystä laatikossa kannattaa välttää, sillä tämä voi vahingoittaa fileerausveitsen terää.