★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
60 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Liity jäseneksi ja saat 500p tervetulobonuksena
Japanilaisessa ruoanlaitossa tärkeä osa ruoanlaittoa ja ruoanlaittamisen iloa on valita oikeanlainen veitsi. Lisäksi esteettinen esillepano on äärimmäisen tärkeää japanilaisessa ruokakulttuurissa, ja kaikki valmistetaan suurella intohimolla ja huolella. KAI on brändi, joka laadukkaiden veitsiensä ansiosta on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa.
Täältä löydät laajan valikoiman KAI-laatuveitsiä, mukaan lukien kokkiveitset, santoku-veitset, pihviveitset ja paljon muuta.
KAI-japanilaisten veitsien valmistus perustuu ikivanhaan samuraimiekkojen taontaperinteeseen, jossa erilaisia metalliseoksia kerrostetaan yhteen ja taotaan yhtenäiseksi kappaleeksi. Hieno käsityö luo teräkseen useita kerroksia, jotka lisäävät sen terävyyttä ja kestävyyttä.
KAI-veitset tunnetaan korkeasta laadusta, toiminnasta, terävyydestä ja kestävyydestä, ja niitä on saatavilla nykyään monenlaisissa malleissa. Jos etsit uusia veitsiä keittiöön, KAI Wasabi Black ja KAI Shun Classic -mallistot ovat kaksi esimerkkiä sarjoista, jotka tarjoavat parasta sekä ammattilaisille että kotikokeille.
KAI-veitset tulee pestä käsin heti käytön jälkeen, eikä niitä saa pestä astianpesukoneessa, jotta veitsen materiaali ja terävyys säilyvät. KAI-veitsiesi puukahvaa ei tule jättää liian pitkäksi aikaa veteen, sillä se voi vahingoittaa puuta. Voit ajoittain öljytä japanilaisten veitsien puukahvaa neutraalilla kasviöljyllä.
KAI-japanilaisten veitsiesi terien vaurioitumisen estämiseksi on suositeltavaa säilyttää KAI-keittiöveitsesi magneettisessa veitsitelineessä tai veitsilohkossa.