★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
60 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Liity jäseneksi ja saat 500p tervetulobonuksena
Alkuruoka-aterimet ovat pienempiä kuin klassiset aterimet ja sopivat siksi sekä juhlaillallisten alkupaloihin että kevyeen ateriaan arjessa.
Kolmen ruokalajin illallisella alkuruoan aikana kauniit alkuruoka-aterimet kohottavat iltaa, kun nautit Västerbotten-juustopiirakkaasi kuplivassa seurassa. Koska alkuruoka-aterimet ovat pieniä ja siroja muodoltaan, ne sopivat hyvin sekä pienempiin annoksiin että pienemmille lautasille, joille ruoka tarjoillaan.
Alkuruoka-aterimet on suunniteltu pienemmille aterioille. Jos jälkiruoka tarjoillaan illallisen lopussa, sopivat jälkiruoka-aterimien pari paremmin makeisiin herkkuihin.
Valitessasi alkuruoka-aterimia on monia kauniita välineitä, joista valita. Yleensä alkuruoka-aterimia käytetään juhlavammissa tilaisuuksissa, joissa tarjoillaan useita ruokalajeja, mutta ne soveltuvat yhtä hyvin myös jokapäiväiseen käyttöön. Alkuruoka-aterimia voidaan esimerkiksi käyttää ihanteellisesti tarjoiluvälineinä nostamaan palan silakkaa purkista tai levittämään pehmeää juustoa kekseille.
Valitse alkuruoka-aterimet henkilökohtaisen tyylisi ja makusi mukaan. Esimerkiksi kultaiset aterimet ovat kaunis yksityiskohta romanttisesti asetetulla puisella pöydällä, jossa on valkoista posliinia ja maljakko, jossa on vaaleanpunaisia ruusuja.
Klassiset hopeiset alkuruoka-aterimet ovat esimerkiksi kauniita hillityn värisellä pöydällä, jossa on harmaa pöytäliina, valkoiset servietit ja lasilautaset. Valinta on tietenkin täysin sinun.
Jotkut suosituimmista alkuruoka-aterimista tulevat seuraavilta leikkuuvälineiden markkinajohtajilta.
Alkuruoka-aterimet tulevat monenlaisissa muotoiluissa. Halusitpa sitten hieman luksusta arkeen tai kattaa pöydän todelliseen juhlaan, ehkä Nobel-sarjan alkuruoka-aterimilla, jotka ovat samat välineet, joita käytetään Nobel-illallisella, löytyy varmasti design, joka sopii sinulle. Alkuruoka-aterimien muotoilu täyttää erilaisia tarpeita ja on mukautettu eri käyttötarkoituksiin.
Katettaessa pöytää asetetaan aterimet ulkoa sisään, siinä järjestyksessä, jossa eri ruokalajit syödään. Alkuruoka-aterimet asetetaan kauimmas ulos, koska alkuruoka on ensimmäinen tarjottava ruokalaji, kun taas ruokailuvälineet asetetaan lähemmäksi lautasta. Haarukat asetetaan lautasen vasemmalle puolelle ja veitset oikealle.
Jos alkuruoka syödään lusikalla, alkuruoka-lusikka asetetaan kauimmas oikealle puolelle lautasta. Toisaalta jälkiruoka-lusikka asetetaan lautasen yläreunaan.