★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
60 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Liity jäseneksi ja saat 500p tervetulobonuksena
Sitruspuristin tekee tuoreen mehun tarjoilemisesta helppoa kokkaukseen ja juomiin. Sitruunapuristimen avulla voit puristaa sitruunoita herkulliseen limonadiin, ja appelsiinipuristimella voit puristaa itsellesi tuoretta appelsiinimehua aamiaiseksi. Nordic Nestissä tarjoamme sitruspuristimia yksinkertaisessa ja kauniissa muotoilussa tunnetuilta merkeiltä.
Sitruspuristimet eivät ole vain käytännöllisiä keittiövälineitä. Monet niistä ovat myös kauniisti muotoiltuja, mikä tekee niistä koristeellisen lisän aamiaispöytään, ja ne voidaan myös jättää keittiötason päälle käytön välillä. Olemme koonneet tänne sitruspuristimemme tunnetuilta merkeiltä, jotta voit helposti löytää itsellesi sopivan sitruspuristimen. Valikoimassamme löydät sitruspuristimia merkeiltä, kuten Fiskars, RIG-TIG ja Eva Solo.
Manuaaliset sitruspuristimet on valmistettu monista materiaaleista ja tulevat monissa muodoissa. Meillä on esimerkiksi sitruspuristimia muovista, alumiinista, teräksestä ja keramiikasta valmistettuna. Materiaali vaikuttaa paitsi limenpuristimen ulkonäköön myös siihen, miten sitä tulisi puhdistaa. Jos haluat pestä sitruspuristimesi astianpesukoneessa, on tärkeää lukea toimittajan ohjeet etukäteen.
Valikoimassamme on sitruspuristimia älykkäissä muotoiluissa. Koska monilla sitruspuristimilla on erilaiset muodot, myös niiden käyttötavat vaihtelevat. Kaikille sitruspuristimille on yhteistä, että ensin leikkaat hedelmän. Sitten painat hedelmän avoimen puolen sitruspuristimen ulospäin suuntautuvaa osaa vasten, puristaen ja kiertäen hedelmää samaan aikaan.
Joissakin sitruspuristimissa on rakennettu kiinniottaja puristusosan alla, jolloin tuoretta mehua voi kaataa suoraan puristimesta lasiin.
Toinen suosittu sitruspuristinten malli tunnetaan nimellä "Meksikon kyynärpää" sen kyynärpään muotoisen muotoilun ansiosta. Meksikon kyynärpää koostuu kahdesta erillisestä käsivarresta, jotka on yhdistetty saranalla. Puolikas sitrushedelmä asetetaan kulhoon muotoiltuun osaan, ja sitten käsivarret painetaan yhteen. Käsivarret mahdollistavat erittäin voimakkaan puristuksen, jotta maksimaalinen määrä mehua voidaan puristaa.